Rólam

A nevem Szabolcs Andrea, 1979-ben születtem Komáromban. Gyerekkorom óta érdekelnek az emberek, a psziché, a segítés, mindig próbáltam megtudni mi a mozgatórugó, mi miért történik. Hittem és tudom, hogy minden történés okkal történik életünkben.

A masszázzsal főiskolás éveim alatt kerültem közelebbi kapcsolatba, ahol párhuzamosan betekintést kaphattam az univerzum makro- és mikrokozmoszába is egyaránt, segítve ezzel egyéni fejlődésemet. Azonban ahogy elteltek a diákévek, más területeken kellett tapasztalatokat szereznem és néhány évre elterelődött a figyelmem a masszázsról. Megszületett a kislányom, különböző munkahelyeken dolgoztam, minduntalan keresve-kutatva valami után, amit most TELJESSÉGként azonosítok. Egyik helyen sem találtam rá igazán önmagamra, mígnem néhány évvel ezelőtt egy erős trauma után, hatalmas változások kezdődtek életemben. Sodort az ár és addigi tudásom ellenére sem értettem, hogy miért pont velem történnek ezek a dolgok. Ma már tudom, hogyha mindazokon nem megyek keresztül, ma nem tudom olyan hittel és alázattal végezni a munkámat, nem tudok kapcsolódni sem saját sem mások szívéhez úgy, ahogy ezt most teszem, nem tudok segíteni egy-egy megrekedt léleknek, nem tudok hallgatni és meghallgatni sem és nem lennék talán boldog sem. Hálás vagyok az életnek mindenért és mindenkiért, akit az utamba sodort!

Kedves Érdeklődő!
Főiskolai tanulmányaimat a Mantra Alternatív Természettudományi Főiskola parapszichológia karán végeztem 2001-ben. Az általam kínált masszázsok javarészét a Nemzetközi Masszázs Akadémián sajátítottam el Budapesten 2009-től folyamatosan. Az Atma Reiki beavatást 2009-ben nagy meghatottsággal éltem meg és használom ma is a masszázskezelések során. A thai masszázs 2010-ben talált rám a Thai Masszőrök Magyarországi Egyesülete és Lhamo Vital Stúdió által. Különböző önismereti csoportok tanfolyamain vettem részt folyamatosan közelebb kerülve a lélekhez és emberi pszichéhez. Az Erőszakmentes Kommunikáció alapjait 2011-ben sajátítottam el, ami azóta szerelemmé nőtte ki magát, folyamatosan képezve ezen a téren is magamat. Segíthetek neked eligazodni tested és lelked működésében, hogy visszanyerve az egészséges egyensúlyt harmonikusabbá válj az életed minden területén.

Köszöntelek világomban!

Ajándékutalvány

Újdonságok és kezelések

 • Craniosacralis biodinamika

  Test - lélek - szellem vonatkozásban tekint az emberre, mint egészre. Az agyi-gerincvelő folyadék zavartalan áramlásának helyreállása a cél egy mély – relaxált állapotban.

  Beindítja a test öngyógyító folyamatait és az önszabályozó mechanizmusainak helyes működését segíti.

  Ismertető leírás itt...


 • Holisztikus feszültségoldó masszázs

  Elgondolkodtatok már valaha azon, hogy mitől olyan EGÉSZ, KEREK valaki?...

  Ismertető leírás itt...


 • Shaolin (Yumeiho) masszázs

  A shaolin masszázs japán gyógymódokon alapuló keleti masszázsfajta...

  Ismertető leírás itt...


 • Tudtad-e, hogy a CSOKOLÁDÉ:

  - kb. 3000 éve a Mexikó területén élő olmékok fedezték fel a csokoládét. Hideg italként fogyasztották, fűszeres és keserű volt

  - a szilárd csokoládét 1674-ben találták fel

  - az 1500-as években jelent meg Európában..., elsőként spanyol, holland, francia, angol területeken

  - az első modern csokiszelet Angliában készült el 1847-ben, Joseph Fry jóvoltából

  - 1875-ben Henri Nestlé jóvoltából megszületett a tejcsoki

  - keserűcsoki: 100% kakaótartalom, félédes: legalább 75%, sötétcsoki: 35-45%, édes: min.15%, tejcsoki: min.10%


  A kakaóvajas csokoládékrém kakaótartalma, amelyet én használok 100%. Ez kerül a testedre, meg még kalcium, magnézium, vas, foszfor, esszenciális narancsolaj.


  Javítja, gyorsítja az anyagcsere folyamatokat, hidratálja, rugalmasítja és feszessé teszi a bőrt, energetizáló és bőrfeltöltő, az értékes esszenciális narancsolaj meggátolja a bőr kötőszöveteiben a víz pangását, ezáltal biztosítja a víz egyenletes eloszlását és a bőr felfrissülését. A csokoládé közismert endorfin termelő hatása révén segíti úgy a bőr, mint a test és a lélek harmonikus feltöltődését....

  » Csokoládé masszázs


 • Tudtad-e, hogy a MÉZ:

  - méregtelenít, fertőtlenít, segíti az izmok működését, erősíti az idegeket, az immunrendszert, sebgyógyító és csontképző hatású

  - 1 kg méz tápanyaga egyenértékű 50 tojással, 25 banánnal, 40 naranccsal, 1,6 kg marhahússal

  - 80%-a szőlőcukor és gyümölcscukor, ami azonnal felszívódik, kímélve a májat és a hasnyálmirigyet

  - a vérben kimutatható 24 elem közül 22 megtalálható benne

  - a sötétebb színű méz gazdagabb ásványi elemekben, vasban, rézben, mangánban

  - szinte az összes ásványi anyagot tartalmazza, amire a szervezet működéséhez szükséges: 11 féle vitamint, 30 féle
  ásványi anyagot, 19 féle aminosavat, enzimet?

  » Mézes masszázs


Bérletek, ajándékutalványok

Vásárolj kedvezményesen bérletet és extra masszázst kapsz ajándékba!

További információ