Rólam

Szabolcs Andrea vagyok, 1979 júniusában láttam meg a napvilágot Komárnoban. Már gyerekkoromtól kezdve foglalkoztatott az emberi psziché, a lélek, a „mozgatórugó”, a történések okai, és végigkísértek a furcsa, akkor még ismeretlen jelenségek.

Tudatom kinyílásának kezdetét mégis 10 évvel ezelőttre datálnám, amikor másadik gyermekem halálának ténye mélyen megrendített engem és az egész akkori családomat. Nem volt más választásom, hajtott a belső vágy, hogy megértsem az okokat. Az okokat, melyeket én sosem külső dolgokban kerestem, hanem az igazi, valódi, mély lényeget vágytam megismerni. Sokadik újjászületésem 2 éve történt, amikor egy betegség kapcsán mélyen a tudatomba vésődött, felelősséggel tartozom saját magam iránt! Félelmeimen keresztül mutatták az utat a Fény felé és tanítottak még nagyobb alázatra és hitre az Ember Felett Álló iránt.

Sok-sok fájdalmas felismerésen, félelmetes tanulási folyamaton, kudarcon, de örömteli élményeken és különböző életszakaszaim aktuális mesterei tanításán át vezetett az utam, melyen azzá formálódtam, akit ma én-ként ismerek.

Időközben megtanultam a boldogság mellett DÖNTENI, HÁLÁT ADNI az új napnak, ÖRÜLNI a van-nak, MEGLÁTNI a fejlődés lehetőségét ott, ahol mások szenvedést vélnek, TUDNI a biztonságot a bizonytalanságban és ÉREZNI Isten tenyerét.

2001-ben a Mantra Szabadegyetem parapszichológia karán végeztem. Részt vettem több neves és névtelen iskola képzésén, csoportos és egyéni terápián, különféle tanfolyamokon, képzéseken, beavatáson, önismereti táborokban. Több, mint 17 éve kezdtem el tanulni a masszázst hirtelen fellépő belső késztetésre egy természetgyógyászatot, homeopátiát, csontkovácsolást alkalmazó idősödő természetgyógyásztól. Több, mint 8 éve nyitottam meg saját masszázs stúdiómat, valóra váltva gyermekkori álmomat, hogy egyszer majd segíteni fogok az embereken. A masszázsaim java részét a budapesti Nemzetközi Masszázs Akadémián sajátítottam el 2009-ben. 3 éve talált meg a Biodinamikus Craniosacralis kezelés, melynek azonnal éreztem gyógyító hatását és magával ragadott ez a szelíd érintésterápia. A Craniosacralis kezelés beépült a velem együtt holisztikus szemléletűvé átalakuló masszázsok mellé, ami kiegészíti a testi-lelki jóllét érzésének elősegítését.

Amivel jelenleg foglalkozom, az az, hogy segítek azoknak, akik segítséget kérnek tőlem, egy harmadik terápiát is ötvözve a már meglévőkkel. Az aromaterápia meghozta életembe azt a finomságot, azt a plusszt ami a terápiás minőségű illóolajok alkalmazásával elősegíti mind a testi, mind a lelki megkönnyebbülést, előrehaladást, felszabadulást és életed harmonikusabbá, egészségesebbé tételét.

Ajándékutalvány

Újdonságok és kezelések

 • Raindrop technique®

  A legbiztonságosabb módja a gerincproblémák kezelésére szike nélkül. Minden kis üvegcsében páratlan erejű, tiszta, magas rezgésű, őserejű olaj található.

  Ismertető leírás itt...


 • Craniosacralis biodinamika

  Test - lélek - szellem vonatkozásban tekint az emberre, mint egészre. Az agyi-gerincvelő folyadék zavartalan áramlásának helyreállása a cél egy mély – relaxált állapotban.

  Ismertető leírás itt...


 • Holisztikus feszültségoldó masszázs

  Elgondolkodtatok már valaha azon, hogy mitől olyan EGÉSZ, KEREK valaki?...

  Ismertető leírás itt...


 • Shaolin (Yumeiho) masszázs

  A shaolin masszázs japán gyógymódokon alapuló keleti masszázsfajta...

  Ismertető leírás itt...


 • Tudtad-e, hogy a CSOKOLÁDÉ:

  - kb. 3000 éve a Mexikó területén élő olmékok fedezték fel a csokoládét. Hideg italként fogyasztották, fűszeres és keserű volt

  - a szilárd csokoládét 1674-ben találták fel

  - az 1500-as években jelent meg Európában..., elsőként spanyol, holland, francia, angol területeken

  - az első modern csokiszelet Angliában készült el 1847-ben, Joseph Fry jóvoltából

  - 1875-ben Henri Nestlé jóvoltából megszületett a tejcsoki

  - keserűcsoki: 100% kakaótartalom, félédes: legalább 75%, sötétcsoki: 35-45%, édes: min.15%, tejcsoki: min.10%


  A kakaóvajas csokoládékrém kakaótartalma, amelyet én használok 100%. Ez kerül a testedre, meg még kalcium, magnézium, vas, foszfor, esszenciális narancsolaj.


  Javítja, gyorsítja az anyagcsere folyamatokat, hidratálja, rugalmasítja és feszessé teszi a bőrt, energetizáló és bőrfeltöltő, az értékes esszenciális narancsolaj meggátolja a bőr kötőszöveteiben a víz pangását, ezáltal biztosítja a víz egyenletes eloszlását és a bőr felfrissülését. A csokoládé közismert endorfin termelő hatása révén segíti úgy a bőr, mint a test és a lélek harmonikus feltöltődését....

  » Csokoládé masszázs


 • Tudtad-e, hogy a MÉZ:

  - méregtelenít, fertőtlenít, segíti az izmok működését, erősíti az idegeket, az immunrendszert, sebgyógyító és csontképző hatású

  - 1 kg méz tápanyaga egyenértékű 50 tojással, 25 banánnal, 40 naranccsal, 1,6 kg marhahússal

  - 80%-a szőlőcukor és gyümölcscukor, ami azonnal felszívódik, kímélve a májat és a hasnyálmirigyet

  - a vérben kimutatható 24 elem közül 22 megtalálható benne

  - a sötétebb színű méz gazdagabb ásványi elemekben, vasban, rézben, mangánban

  - szinte az összes ásványi anyagot tartalmazza, amire a szervezet működéséhez szükséges: 11 féle vitamint, 30 féle
  ásványi anyagot, 19 féle aminosavat, enzimet?

  » Mézes masszázs


Bérletek, ajándékutalványok

Vásárolj kedvezményesen bérletet és extra masszázst kapsz ajándékba!

További információ